місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 13 лютого 2019 р.

АФГАНІСТАН - БІЛЬ МОЄЇ ДУШІ

15 лютого – день вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Саме цього дня 30 років тому останній радянський солдат покинув  стражденну землю Афганістану.  Афганська кампанія залишила невиліковну рану в душах та серцях тих, хто пройшов вогненними гірськими стежками, хто втратив друзів, синів чи батьків. Війна у Афганістані  не стала загальною бідою нашого народу, а залишилася бідою тільки тих, хто в ній приймав участь. Для більшості людей вона далека, чужа і невідома. Афганська війна – це не тільки трагедія. Це ще доблесть і мужність людей, які побували в епіцентрі кривавого конфлікту, а також – застереження на майбутнє.
До уваги  відвідувачів абонементу бібліотеки – філії № 3 організована книжкова виставка- память «Афганістан – біль моєї душі» , на якій представлена  література, яка висвітлює  згадані події, спогади  учасників бойових дій , розповіді про те, що людина робить на війні і що війна робить з людиною  та твори  художньої  літератури  про війну  у Афганістані.






Немає коментарів:

Дописати коментар