місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 4 липня 2018 р.

У ПОЛІЦІЇ - ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

Сонячного липневого ранку на території парку Миру  весело і жваво – це свій день народження святкує патрульна поліція  Кременчука. У ці дні 3 роки тому у нашому місті з'явилися перші патрульні машини Нової Національної поліції.
Патрульних поліцейських, без перебільшення можна назвати справжніми друзями бібліотеки – філії № 3. Саме в нашій філії 3 роки тому був проведений перший у місті захід із залученням поліцейських. З задоволенням долучилися працівники філії  і до святкування цьогорічного дня народження.
Одягнуті у яскраві костюми  бібліотекарі неабияк привертали увагу всіх присутніх дітлахів. Діти охоче гралися, вивчали правила дорожнього руху, вирізали світлофор з кольорового паперу, розмальовували, грали в рухливі ігри, і , звичайно, багато охочих було зробити світлину з «поліцейською машиною», «грузовичком» та «швидкою допомогою».
Дві години свята промайнули непомітно, наприкінці всі бажаючі залюбки  освоювали поліцейські Тойоти та каталися в них, спілкувалися з офіцерами патрульної поліції.















Немає коментарів:

Дописати коментар