місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 14 січня 2016 р.

І ЧАС НАД ПАМ*ЯТТЮ НЕ ВЛАДЕН,,,

21 січня  о 14 год. у приміщенні  читальної зали бібліотеки – філії № 3 ЦБС для дорослих відбудеться вечір пам*яті «І час над пам*яттю не владен», присвячений нашому землякові, поету, прозаїку, публіцисту, перекладачу, лауреатові літературних та художніх премій, голові НСПУ, головному редактору журналу «Київ», віце – президенту Товариства «Україна – Румунія» Віктору Федоровичу Баранову, автор слів відомої пісні «До українців».
Віктор Баранов вніс вагомий внесок у розвиток українського художнього слова, був справжнім патріотом , мав активну громадянську позицію, глибоко переймався долею України, що знайшло відображення у його творчості.
До участі у заході запрошені брат Василь,  дружина поета Лідія Петрівна Баранова,яка мешкає у м. Києв, та має на меті перевидати вже надруковані твори чоловіка й підготувати до друку ті, що ще не побачили світ.  На захід завітає завідувачка бібліотеки ім. Самеда Вургуна Оболонського району м. Києва Чеботарєва Г.М., читачем якої довгий час був Віктор Федорович, науковий співробітник міського краєзнавчого музею Король Л. І., яка працює над створенням експозиції про Віктора Баранова,  члени Кременчуцької літературної спілки «Славутич», клубу  поетичного слова «Цвіт калини», члени товариства «Просвіта»,обдарована молодь та шанувальники його творчості .
Запрошуємо на захід бажаючих більше дізнатися про життя та творчість нашого славетного земляка,  долучитися до пристрасного й гарячого художнього слова.

Немає коментарів:

Дописати коментар