місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

вівторок, 20 листопада 2012 р.

"До здорового майбутнього разом"

Інтерактивний лекторій з такою назвою був відкритий у бібліотеці 15 листопада,сумісно з радою громадськості мікрорайону №13,територіальним центром соціального обслуговування Крюківської районної ради,поліклінічним відділенням 2-ї міської лікарні.


Проблема здоров*я існувала завжди. Вона виниклаз появою людини та видозмінюється відповідно до розвитку суспільства. Сучасне погіршення стану здоров*я , постійна потреба в інформації щодо профілактики та лікування захворювань спонукало до відкриття лекторію. 
В рамках лекторію слухачі мали змогу поспілкуватися з практикуючими лікарями загальної практики та вузькими спеціалістами, отримати індивідуальні консультації, виміряти тиск. Поява у бібліотеці комп*ютерів та доступність Інтернет -послуг, завдяки гранту від програми "Бібліоміст" дало змогу переглядати тематичі відеоролики та запропонувати для тих, хто потребує консультацій фахівців обласних та столичних клінік такий вид послуг як он-лайн консультації.
 


Робота лекторію отримала позитивні відгуки. Завдяки отриманим знанням, слухачі зробили перші кроки до здорового майбутнього.

Немає коментарів:

Дописати коментар