місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 28 лютого 2013 р.

                                                                                                                                        27.02. на базі бібліотеки пройшло заняття школи компетентного та успішного керівника (ШКУФ) для керівників структурних підрозділів ЦБС . Заняття пройшло у форматі печа - куча, що є новою формою роботи. Тема засідання "Управління бібліотекою, як спеціальний вид діяльності"

Відкрила заняття заступник директора ЦБС Сизон Н.А., яка розповіла про план і хід заняття. Далі були проведені дві панельні дискусії на теми:"Управління бібліотекою: сучасні методи, нові пріоритети" та "Організація управлінської діяльності". Модератори Майдак Т.О.(завідуюча методичним відділом) та Старкова В.М.(головний бібліотекар методичного відділу) розповіли, що таке панельна дискусія, та ознайомили присутніх з правилами її проведення. Своїм досвідом по організаціїї управління бібліотекою ділилися завідуючі філіями № 1 Тихонова Л.Л., № 2 ,- Коваленко О.О., № 3 - Кузьминська О.В., № 8 - Карпова Л.О., № 9 - Перев*язко Л.О., завідуюча юнацьким відділом ЦМБ - Згонник В.М. та завідуюча відділом обслуговування філії № 4 - Харченко З.М.

Потім учасникам заняття було запропоновано розділитися на групи для обговорення питання "Як громада дізнається про ініціативи ,які реалізує бібліотека?" у форматі "Світового кафе". Ця форма роботи - нова, і тому викликала неабияку цікавість та ентузіазм у присутніх. Всі жваво приймали участь у обговоренні, надавали цікаві пропозиції.

Заняття школи відкриває Сизон Н.А.
Зав. методичним відділом Майдак Т.О.
Учасники панельної дискусії

   

Обговорення в групах

Слухачі школи





Досвідом роботи ділиться зав. філією № 3 Кузьминська О.В.


        Завершилося заняття ШКУФ інформаційно - методичною панорамою.                                      


Немає коментарів:

Дописати коментар