місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

вівторок, 23 квітня 2013 р.


                           ДЕНЬ МАЙБУТНЬОГО СПЕЦІАЛІСТА

Проблема вибору професії завжди була актуальною, і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати - одне з головних питань у житті кожної людини. Саме для допомоги у вирішенні цього завдання 23 квітня у бібліотеці пройшов День майбутнього спеціаліста "ГОЛОСУЙ ЗА ПРОФЕСІЮ"  для учнів 9 -х класів гімназії № 6.

Мета заходу: допомогти учням визначитися у своїй професійній спрямованості, зробити правильний вибір, підвищити позитивний імідж робітничих та інженерних спеціальностей.

Для цього на захід була запрошена психолог гімназії Мар*янова О.М., яка провела тестування, результати якого допомогли кожному учневі визначити своє майбутнє професійне спрямування, та представники приймальних комісій коледжу Кременчуцького національного університету ім. Остроградського та ПТУ № 6. Бібліотекарі Михайленко Н.М. та Амшеннікова Н.О. зробили аналіз ринку праці нашого регіону , та розповіли про його результати, представники навчальних закладів провели електронні презентації своїх навчальних закладів та проінформували про правила та умови вступу.

Для присутніх був оформлений перегляд, на якому представлені довідники навчальних закладів області та України та навчальні посібники для вступників.









Немає коментарів:

Дописати коментар