місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 19 вересня 2013 р.

  ДО  ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ  БІБЛІОТЕК

30 вересня в Україні відзначається  Всеукраїнський день бібліотек.  До цієї дати працівниками нашої бібліотеки підготована низка заходів, які мають за мету привернути увагу користувачів до бібліотеки, зробити її  більш популярною серед мешканців мікрорайону.

19.09. проведена промо -акція "Бібліотека мого району". Бібліотекар читального залу Михайленко Н.М. розповідала відвідувачам бібліотеки про історію її створення та розвитку, про послуги, які надаються бібліотекою зараз. Всі бажаючі мали змогу стати користувачами бібліотеки. До перегляду була запропонована книжкова кмставка "Храм душі і книги"

30 вересня 2013 року відбудеться акція "День забудькуватого читача". Така акція проводиться один раз на рік. У день проведення акції боржники мають право повернути книжки до бібліотеки без стягнення пені.

Протягом тижня відбудуться підготовчі заходи: об*ява про проведення заходу, повідомлення боржників по телефону, подвірний обхід боржників активом бібліотеки, розсилка смс - повідомлень за допомогою мережі Інтернет. Акція буде проведена у приміщенні бібліотеки з 10 до 19 години.

Відповідальні за проведення акції : Клименко Т.А. та Яблуновська В.В.









Немає коментарів:

Дописати коментар