місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

понеділок, 28 жовтня 2013 р.


Міцну державу збудують справжні патріоти. А виховання патріотизму неможливо без хорошого знання історії, тому бібліотека приділяє велику увагу поглибленню знань молодого покоління про героїчне минуле нашої країни.
27 жовтня до Дня визволення України у бібліотеці-філії № 3 ЦБС для дорослих провели годину бойової слави "Вони помирали, щоб жила Україна". Учням ЗОШ № 29 бібліотекар Михайленко Н.М. нагадала про ключові битви за визволення України, про людські втрати і те лихо, що принесли окупанти на нашу землю. Діти переглянули документальний фільм з кадрами кінохроніки воєнних часів.
До заходу була підготована книжкова виставка "Солдатський трикутник - жива історія війни". Книги про війну розповідають про мільйони українців, які в той грізний час робили все можливе, щоб захистити свою Вітчизну. І земля, полита їхньою кров’ю,- свята для нас земля. Про це треба пам’ятати.



Немає коментарів:

Дописати коментар