місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

вівторок, 11 жовтня 2016 р.

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

14 жовтня Україна відзначає одразу два свята - Покрови Пресвятої Богородиці та свято, яке нещодавно з*явилося у нашому календарі - День захисника України.


День захисника України ніколи не буде традиційним святом з масовими гуляннями та веселими дійствами. Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю. І, нарешті, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України від зазіхань північного сусіда-агресора, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.
11 жовтня у бібліотеці для юнаків, які навчаються у ПТУ № 6 пройшла година юного патріота "Захисники України: героїзм, жертовність, трагедія". Молодь дізналася про етапи становлення українського війська від періоду козацтва і до сьогодення. Також мали змогу переглянути відео про ОУН та УПА, яке дало змогу краще зрозуміти діяльність цих угруповань та їх роль у становленні української незалежності. Зацікавленість присутніх викликала і презентація книги Сергія Лойка "Аеропорт" та книжкова викладка на тему заходу.








Немає коментарів:

Дописати коментар