місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 16 березня 2017 р.

ПОЧИНАЙМО РІДНЕ СЛОВО ЗІ СТОРІНОК КОБЗАРЯ!


16 березня у рамках заходів, присвячених вшануванню пам*яті Тараса Григоровича Шевченка читальна зала бібліотеки – філії № 3 на деякий час
перетворилася на літературно – мистецьку світлицю.
У гості до господарів, студентів історико – краєзнавчого факультету університету третього віку, завітали користувачі бібліотеки та учні ПТУ № 6.
Цього дня для аудиторії була підготовлена літературно – театральна постановка «Починаймо рідне слово зі сторінок Кобзаря» .
Дійство було присвячене одній книзі великого поета, а саме «Кобзарю» . Ведуча заходу Яценко Г.В. розповіла про історію видання першого Кобзаря, про людей, завдяки яким книга з*явилася на світ.
 А потім студенти університету читали вірші,  Олена Івлєва та Петро Луценко виконали пісні, написані на слова Т. Шевченка. Особливо сподобалася присутнім сценка із поеми «Наймичка», де Ганна зізнається Маркові, що вона його мати. Виконання було настільки емоційним, що у багатьох глядачів в очах стояли сльози.
Завершилася постанова спільним виконанням пісні «Реве та стогне Дніпр широкий» та словами подяки від глядачів


















Немає коментарів:

Дописати коментар