місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

вівторок, 22 серпня 2017 р.

УКРАЇНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ

23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора, а 24 серпня – День Незалежності.
Ці свята передають дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши серйозні випробування, створила свою незалежну державу. Поступово країна стала частиною європейської спільноти й рівноправним членом міжнародних організацій.
22 серпня 0 10-00 години  біля Міського центру культури та дозвілля, що на Раківці пройшло свято з нагоди Дня прапора та Дня Незалежності України «Україна починається з тебе».
Бібліотека прийняла активну участь у цьому заході і  представила
«Бібліотечний хутірець» з двома фотозонами за творами українських письменників Івана Котляревського «Наталка Полтавка», та Миколи Гоголя «Вечори на хуторі близь Диканьки».
  Мешканців мікрорайону, які в цей день  прийшли на свято чекали конкурси, та вікторини на теми народних традицій. Бажаючі мали  можливість зробити світлини з Наталкою Полтавкою біля прикрашеного українського тину, та завітати на гостину до Солохи. Солоха щедро частувала охочих міцним перваком, смачним полтавським салом та варениками.
Всі, хто завітав на свято зарядилися позитивом, отримали масу незабутніх емоцій.



Немає коментарів:

Дописати коментар