місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 27 листопада 2013 р.

ГОДИНА  ГАРНОЇ  ЛІТЕРАТУРИ

У глибині Карпат Південної Буковини загубилося маленьке містечко Гура - Гумора. Там серед шуму смерек і ніжної пісні гірських струмочків, у тихій задумі  вічних гір уперше побачила небо Ольга Кобилянська. Це було 27 листопада 1863 року. 

І саме цього дня, але вже 150 років потому у нашій бібліотеці з нагоди ювілею письменниці зібралися поціновувачі її творчості на годину гарної дітератури "РОЗІРВАНІ СТРУНИ ДУШІ". До цієї дати у бібліотеці організований книжковий перегляд, біля якого провідний бібліотекар абонементу Клименко Т.А. розповіла присутнім про основні віхи життя і творчості письменниці, потім запропонувала взяти участь у дискусії та обговоренні основних творів письменниці: "Земля", "Людина", "Царівна", "У неділю рано зілля копала", адже погляди критиків на ці твори, і взагалі, на творчість Ольги Кобилянської дуже різняться . Але беззаперечним стало те, що на цій зустрічі кожному випала нагода  зануритися у царину чарівного слова, відчути естетичну насолоду від доторку до сакральної таїни творення. 





Немає коментарів:

Дописати коментар