місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

вівторок, 13 травня 2014 р.

Україна в Європейській родині


З 2003року в третю суботу травня, згідно наказу Президента,  в Україні відзначається День Європи. 

Три з половиною десятиліття тому на Міланському саміті лідери ЄС вирішили увічнити день проголошення Декларації про об*єднання країн, та щорічно відзначати" День Європи". У цей день жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

У 2014 році день Європи припадає на 17 травня, і саме до цієї дати сьогодні у бібліотеці відбулася веб-експедиція по країнам Європи "Україна в Європейській родині". Головною метою нашої віртуальної подорожі стало: поглибити знання про країни, які входять до складу ЄС; підкреслити належність нашої країни до європейських народів і безперечність її європейського вибору; поважати національні, культурні надбання інших народів.

Спочатку ведуча Яблуновська В.В. надала коротеньку історичну довідку про створення ЄС, потіт присутні на заході учні ЗОШ № 22 в оригінальний спосіб знайомилися між собою. Також учні залюбки брали участь у різноманітних іграх та вікторинах. Паралельно з цим демонструвалися відеорозповіді про Італію, Польщу, Францію.  Учні , які вже мали нагоду подорожувати країнами ЄС , цікаво та змістовно розповідали про культурні надбання країн де побували, про рівень життя в цих країнах, про вищу та середню освіту в них.

Для учасників заходу представлений книжковий перегляд. Захід пройшов у невимушеній, дружній обстановці. 














Немає коментарів:

Дописати коментар