місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

вівторок, 26 серпня 2014 р.

БІБЛІОДРАЙВ ДЛЯ МОЛОДИХ, АКТИВНИХ, МОДНИХ

Сьогодні існує проблема, яка полягає у небажанні та незацікавленості молоді у читанні. Підростаюче покоління дедалі більше байдужіє до книжок,які їм замінюють телебачення та Інтернет. Це негативно впливає на розвиток особистості сучасної молодої людини, знижує загальний рівень освіти, культури, духовності.

Бажання читати не може постати саме собою, його потрібно прищеплювати і розвивати, аби поняття "читати" стало для молоді синонімом таких понять як "мислити", "вчитися", "удосконалюватися". Кожна бібліотека має свої шляхи вирішення проблеми читання молоді. Запорука успіху - комплексний підхід, систематичність, креативність. Важливу роль у цьому підході відіграє наочна популяризація читання. Саме з  метою просування читання у молодіжне середовище у бібліотеці оформлена виставка - пропозиція                                          "БІБЛІОДРАЙВ ДЛЯ МОЛОДИХ,

                                                АКТИВНИХ ,

                                                МОДНИХ"







Такі яскраво оформлені виставки викликають у молоді позитивні емоції, не залишають їх байдужими, створюють позитивний імідж бібліотеки. Навіть ті читачі, які не надто люблять самостійно шукати книжки на полицях та у каталогах обов*язково зупиняться біля добре та зі смаком оформленої виставки.

                                  БІБЛІОДРАЙВ ДЛЯ МОЛОДИХ,   

                                       АКТИВНИХ, МОДНИХ

                                             Розділи виставки











Всім , хто зацікавлений у популяризації читання серед молоді, пропонуємо скористатися нашим досвідом.



Немає коментарів:

Дописати коментар