місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 8 квітня 2015 р.

ВЕЛИКДЕНЬ ВСІХ НА ГОСТИНУ ПРОСИТЬ

Переважно на квітень припадає найголовніше християнське свято Пасха або Великдень. Це величне свято світлого воскресіння Христа, який приніс себе в жертву за гріхи людей і спокутував їх своїми стражданнями.

Напередодні цього світлого свята у бібліотеці пройшла християнська година "ВЕЛИКДЕНЬ ВСІХ НА ГОСТИНУ  ПРОСИТЬ". Метою заходу стало ознайомлення учнів з історією виникнення Великодніх свят; розвивати інтерес і виховувати повагу до звичаїв, традицій українського народу. На захід був запрошений настоятель Свято-Покровської церкви села Кам*яні Потоки отець Олександр.


З цікавістю присутні прослухали  інформацію про те, як святкують Великдень в Україні. 

Пам’ять про мученицьку смерть Христа і радість з приводу його воскресіння і є головним змістом новозавітної Пасхи. Учні познайомились з цитатами з Біблії про життя  Христа.  Всім було цікаво послухати про «Вербну неділю», «Чистий четвер», «Страшну п’ятницю”, але самим цікавим було повідомлення про невід’ємний атрибут Великодня – писанки.


Присутні на заході мали змогу невимушено поспілкуватися зі священнослужителем, почути відповіді на питання, які цікавлять, а також ознайомитися з переглядом , який підготований працівниками читального залу.

Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу. То ж, вітаємо всіх користувачів бібліотеки та читачів нашого блогу з Великодніми святами. Бажаємо миру, добра, злагоди у сім*ях та покою в душах! Христос воскресе!
                                     



 

Немає коментарів:

Дописати коментар