місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 26 серпня 2015 р.

1 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ЗНАНЬ

Менш ніж за тиждень закінчиться літо, на зміну теплій порі прийде осінь, а з нею і 1 вересня, яке традиційно відмічається як День знань.

На календарі цей день не позначається червоним кольором, але це велике свято, свято, що стукає в кожні двері. Воно справжнє, всенародне, сповнене мудрості, доброти і людяності. Учні й вчителі, батьки й рідні, першокласники й випускники — всі вони герої цього свята. А об'єднує їх шлях, що веде до школи.

Готуючись до нового навчального року бібліотекарі філії № 3 направляють свої зусилля на створення у бібліотеці комфортного інформаційного осередку для учнівської молоді. Саме з цією метою у бібліотеці оформлена книжкова виставка "Ех, ця школа..."

Виставка складається з трьох розділів.

У розділах "Торуємо стежки до знань" та "Довідкове бюро школяра" учні зможуть зможуть вибрати необхідні для навчання довідкові видання, посібники та хрестоматії. Також тут представлені книги з серіі "Я пізнаю світ", які допоможуть розширити кругозір та стануть незамінними помічниками у навчанні.



Третій розділ "Моя школо - рідне коло друзів, вчителів"порадує юних користувачів бібліотеки широким асортиментом книг відомих дитячих авторів, допитливі читачі знайдуть тут різноманітні пізнавальні ігри, ребуси, головоломки. 






Немає коментарів:

Дописати коментар