місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 20 серпня 2015 р.

ЦЕ МОЯ УКРАЇНА, ЦЕ МОЯ БАТЬКІВЩИНА

Україна напередодні двох великих державних свят.

23 серпня - День Державного прапора. Як ніколи у попередні роки, державний стяг майоріє на будинках, виглядає з вікон квартир, переливається двокольорами на автівках. Його гордо здіймають до неба в усіх куточках держави та носять біля серця, прикріпивши до вишиванок.

24 серпня - 24 річниця Незалежності.

Ці визначні державні свята, вистраждані мільйонами відданих українців, достойних її синів і доньок, стали по-справжньому всенародними. У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці.  Довгий шлях був пройдений українським народом до своєї незалежності — історичні вторгнення і війни, боротьба з панами і окупантами, довгі роки радянського режиму, який не бачив в Україні незалежну і повноправну державу

У наші дні, коли День Незалежності набув справжнє значення і став правдивим святом для всіх патріотів України, благородні воїни знову захищають суверенітет і незалежність рідної землі, відстоюючи її територіальну цілісність і доводячи всьому світу свою незламність.

До уваги відвідувачів та читачів бібліотеки представлена книжкова виставка "Це моя Україна, це моя Батьківщина".

Виставка знайомить читачів з історією та культурою великої європейської держави – Україна ,життям країни, її історичним минулим та сьогоденням, з чудовими краєвидами України та з найважливішими історичними подіями держави. З матеріалів, представлених на виставці, читач дізнається про яскраві віхи становлення нашої незалежності від часів козаччини і до сьогодення. Цікаві науково-популярні видання не залишать байдужими тих громадян, хто прагне збагатити свої знання з історії України, стати справжнім її патріотом.




День Незалежності України — це горде національне свято, яке знаменує єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар