місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

понеділок, 11 квітня 2016 р.

Моя професія - поліцейський



19 квітня   о 14 год. 30 хв. у приміщенні  читальної зали бібліотеки – філії № 3 ЦБС для дорослих, за адресою вул. Республіканська, 65, в рамках проекту «Жива бібліотека» , до тижня профорієнтації  відбудеться зустріч з представниками патрульної поліції  м. Кременчука « Моя професія – поліцейський».

На зустріч запрошені представники патрульної поліції, учні 10 класів гімназії № 6 та всі бажаючі. Учасники заходу  дізнаються  про основні принципи діяльності поліцейського, про необхідні знання і навички, необхідні для успішного проходження тестування та відбору. А також про те, як патрульна поліція забезпечує цілодобове патрулювання, про найбільш цікаві випадки, з якими приходилося мати справу новим поліцейським, адже  патрульна поліція перша, хто реагує на повідомлення про правопорушення, самостійно їх виявляє і припиняє. Зустріч проходитиме в цікавій ігровій формі, з моделюванням конфліктних ситуацій, а поліцейські допоможуть правильно їх вирішити.

Захід  спрямований на побудову довіри до української поліції та підвищення обізнаності кременчужан про діяльність Національної патрульної поліції, розуміння її ролі у вирішенні нагальних місцевих проблем.

Запрошуємо на захід бажаючих більше дізнатися  про роботу патрульної поліції .


Немає коментарів:

Дописати коментар