місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 11 травня 2016 р.

125 років Михайлу Булгакову


3 травня минуло  125 років від дня народження великого письменника Михайла Опанасовича Булгакова. Оглядаючись назад, можна тільки дивуватися, як така «вольномыслящая» людина могла існувати в сталінську епоху

Лікар за професією й письменником по духовному покликанню, Михайло Булгаков сприймається по – різному. В 20 – ті роки 19 – го століття Йосип Сталін називав «Дні Турбиних» «антирадянською штукою», в 21 сторіччі  роман  «Біла гвардія» деякі критики в Україні вважають антиукраїнським. Булгаков, як і багато хто в ті роки, змушений був писати твори, присвячені «вождеві народів» (п’єса «Батум»), однак саме завдяки йому світова література збагатилася такими шедеврами, як «Майстер і Маргарита» і «Собаче серце».
До цієї дати для користувачів бібліотеки організований перегляд "Ведь Вы, Михаил Булгаков, навеки наша любовь...". Протягом дня бібліотекар читального залу Михайленко Н.М. проводила бесіди біля перегляду. Користувачі, які відвідали бібліотеку цього дня мали змогу ознайомитися з біографією письменника, довідатися про цікаві, маловідомі факти з його життя , а також ознайомитися з творчою спадщиною письменника.





Немає коментарів:

Дописати коментар