місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

вівторок, 31 травня 2016 р.


9 червня  о 12 год. у сквері біля Міського центру культури та дозвілля відбудеться одна з найоригінальніших бібліотечних  акцій « Лавочка – читалочка», яку організовують працівники бібліотеки – філії № 3 ЦБС для дорослих.

Що може бути кращим чудового літнього дня ніж посидіти з цікавою книгою у сквері? Цього дня бібліотекарі десантують найцікавіші книжки  на вулицю, щоб кожен бажаючий зміг ознайомитися з новинками, які є у бібліотеці, стати користувачем бібліотеки та залучити до читання всю сім*ю. До уваги присутніх пропонуються виставки « Веселе літо з книгою» , « Казка + Пригода = Читаю з насолодою», для малечі будуть проводитися цікаві конкурси та вікторини, демонструватимуться мультфільми. Поки дітей розважатимуть казкові герої, їх батьки матимуть змогу переглянути відео про бібліотеку, дізнатися цікаві факти з історії бібліотек та записатися до бібліотеки.

Наприкінці акції в небо будуть випущені повітряні кульки з посланням «не читаючому поколінню».


Немає коментарів:

Дописати коментар