місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

понеділок, 22 серпня 2016 р.

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО !


24 серпня, Україна  святкує 25 річницю проголошення незалежності.

Україна – наша земля, рідний край. Наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, мудрими і талановитими людьми.

Не залишилась осторонь цієї дати і бібліотека – філія № 3. 

18 серпня у читальному залі бібліотеки для мешканців мікрорайонів № 23 та 24, для користувачів бібліотеки відбулося свято « Така буде Україна, які у нас будуть серця», на якому було наголошено на вагомому значенні свят Державного прапора та Незалежності України, мандрівка в славні періоди історії нашого народу, закріплення знань про національні та народні символи України.

На свято завітали начальник Крюківської районної адміністрації Лозовик Д.Б., заступник начальника Крюківської районної адмістрації , депутат міської ради Проценко З.В., які привітали учасників свята. . Весь захід супроводжувався патріотичними віршами , які читали студенти університету третього віку Яценко Г.В., Шкаруба Л.Д., користувач бібліотеки Михайлюта Я. Своїм творчим доробком з присутніми поділилася поетеса Любов Димченко. Пісні про Україну виконували Алієва Вікторія та Лєбєдєва Алла.

Завершивя захід виконанням Гімну України всіма учасниками заходу та традиційним чаюванням.

Сюжет про захід можна переглянути у програмі "Кременчуцькі новини" за 19 серпня на телеканалі "Лтава"






















Немає коментарів:

Дописати коментар