місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

неділю, 28 серпня 2016 р.

ДО ЮВІЛЕЮ ІВАНА ФРАНКА

у 2016 році виповнюється 160 років від дня народження (27.08.1856 р.) та 100 років від дня смерті (28.05.1916) Івана Франка – величного українського письменника, вченого європейського визнання, доктора філософії Віденського університету, славетного поета-новатора, прозаїка, перекладача, історика, громадського діяча.
З книжкової виставки "Се розпука моя, невтішима тоска, се любов моя плаче так гірко" бібліотека - філія розпочала цикл заходів до ювілею письменника.
Огляд книжкової виставки провела зав. відділом обслуговування Кошельнікова О.О.
Користувачі бібліотеки мають можливість дізнатися про безліч цікавих фактів з життя геніального митця, про його плідну співпрацю з найвідомішими діячами України, громадську та політичну діяльність.   
Дуже продумано підібрані книги відображають весь спектр видатної особистості. Це і найкращі видання творів Івана Франка радянського періоду  та видання, що з’явилися вже у роки незалежної України, і ґрунтовні літературознавчі праці про нього, і цитати – висловлювання геніїв наступних епох.
Виставка привертає увагу читачів, з неї беруть читати книжки не лише в рамках шкільної чи університетської програми, а й для того, щоб розширити власті знання про особистість великого сина українського народу Івана  Франка.








Немає коментарів:

Дописати коментар