місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 9 листопада 2016 р.

ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ - ПРОБЛЕМА СЬОГОДЕННЯ

8 листопада у рамках «Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року» на базі ПТУ № 6 для студентів 3 курсу була проведена відео -  лекція «Торгівля людьми – проблема сьогодення».
Торгівля людьми – одна з найбільш актуальних проблем сучасності.
Жертвами сучасних форм рабства в усьому світі щорічно стають мільйони людей. Окрім економічних причин, які змушують шукати роботу за кордоном або в різних регіонах своєї країни, важливими факторами, що сприяють торгівлі людьми, є відсутність достовірної інформації про можливості працевлаштування, незнання своїх прав.

Завідуюча відділом бібліотеки Кошельнікова О.О. ознайомила присутніх з діями, які потрібно виконати перед виїздом за кордон, щоб забезпечити собі безпечне існування , роботу або навчання. Також був  предоменстрований відеофільм  «Станція призначення – життя», з якого учні дізналися про організації, інстанції, які надають консультативні, юридичні послуги, якщо виникають проблеми під час перебування за кордоном.
Учні приймали активну участь у проведенні заходу.







Немає коментарів:

Дописати коментар