місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

понеділок, 5 грудня 2016 р.

СКАЖЕМО СНІДу - НІ !


Здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Здоров'я – це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне, соціальне і духовне благополуччя.

 Поріг ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб. Особливо небезпечні ВІЛ і його кінцева стадія СНІД. СНІД – особливо небезпечна хвороба, смертельна для людини.

На жаль, Україну визнано державою, яка від ВІЛ/СНІДу в Східній Європі постраждала найбільше. Все людство розуміє небезпеку смертоносної хвороби СНІД і застерігає: «Будьте пильними, володійте знаннями та інформацією як вберегтися від цього лиха».  Всі вже багато чули, читали і знають про цю страшну хворобу, але бібліотека не може залишитися осторонь цієї проблеми і тому 5 грудня читальному залі бібліотеки - філії  для учнів ПТУ № 6 відбувся тайм – діалог «Дурман – трава , або ошукані долі», який провели провідний бібліотекар Яблуновська В.В. та зав. відділом обслуговування Кошельнікова О.О.

 Метою заходу стало ознайомлення юнацтва із захворюванням СНІД, з шляхами зараження та засобами лікування, профілактики та збереження від вірусу; розвивати почуття відповідальності за своє здоров’я та здоров’я інших людей; виховувати свідомість у підростаючого покоління. На початку зустрічі молодь переглянула декілька тематичних відеофільмів. Яблуновська В.В. ознайомила учнів із статистикою захворювання у світі, Україні та у нашому місті. Це все спонукало студентів до більш відвертої розмови .Під час заходу молодь брала активну участь в обговоренні даної теми та показали неабияку обізнаність. З цікавістю знайомилися з викладкою літератури, яка організована у читальній залі.









Сьогодні сучасний світ відкриває перед нами великі можливості, ми поспішаємо жити не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя. Лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю. 

 

 




Немає коментарів:

Дописати коментар