місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

понеділок, 27 лютого 2017 р.

СОЦІАЛЬНИЙ ІНТЕРНЕТ - ОФІС


Бібліотека-філія № 3 Кременчуцької міської централізованої бібліотечної системи для дорослих - це сучасний громадський центр.

 На базі бібліотеки відкрито перший у місті соціальний інтернет - офіс. Це дає змогу забезпечити людей старшого віку вільним і відкритим доступом до інформації для того, щоб інтегрувати літніх людей до спільноти, розширити їм простір для спілкування,підвищити їх соціальний статус.

Користувачі бібліотеки мають змогу  звернутися за безкоштовними консультаціями до спеціалістів управління праці та соціального захисту населення,управління пенсійного фонду та управління юстиції безпосередньо з бібліотеки.

           Фахівці приймають відео-дзвінки щосереди з 10 до 11год.у

територіальному центрі соціального обслуговування Крюківського району. Ця сучасна послуга,у першу чергу,дає можливість поспілкуватися з кількома спеціалістами одночасно ,а також економить час та кошти на проїзд і загалом є цікавою та новою.

Наші партнери

*Крюківська районна адміністрація  м.Кременчука

*Територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг)Крюківського району департаменту праці та соціального захисту населення виконкому Кременчуцької міської ради

*Рада самоорганізації населення мікрорайону № 23

*Ветеранська організація мікрорайону


Скайп- консультації «Соціальний офіс»



1-а середа місяця з10-00 до 11-00 спеціалісти міського управління юстиції

2-а середа місяця з10-00 до 11-00 спеціалісти управління пенсійного фонду

3-а середа місяця з10-00 до 11-00 спеціалісти служб Крюківської районної адміністрації

4-а середа місяця з10-00 до 11-00 спеціалісти управління праці та соціального захисту населення Крюківської
адміністрації

Немає коментарів:

Дописати коментар