місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 26 квітня 2017 р.

Е - ПОСЛУГИ У БІБЛІОТЕЦІ


26 квітня у бібліотеці – філії № 3 в рамках «Соціального офісу» відбувся тренінг для користувачів бібліотеки та громади  мікрорайону по користуванню е – послугами та послугами Центру надання адміністративних послуг.

На захід була запрошена завідувачка відділу інформації ЦНАП  Голодняк Ірина Вікторівна, яка надала вичерпну інформацію про структуру Центру, його відділів, розповіла про послуги, які надаються у ЦНАП та відповіла на питання, які цікавили присутніх. Розповідь супроводжувалась демонстрацією слайдів. Кожен із присутніх на тренінгу отримав візитівку та рекламну продукцію про діяльність Центру.

Потім завідуюча відділом обслуговування Кошельнікова О.О. ознайомила присутніх з сайтами органів влади – урядовим порталом, сайтами Президента України, Верховної Ради України, Кременчуцької міської ради, пенсійного фонду України. Разом з присутніми більш детально розглянули структури цих сайтів та зрозуміли, чим вони можуть бути корисними для пересічного громадянина.

Наприкінці тренінгу було продемонстровано, як за допомогою Інтернету придбати залізничний квиток, оплатити рахунки за комунальні послуги, поповнити рахунок мобільного телефону, передати показання лічильників.

Учасник тренінгу отримали багато корисної інформації  та практичних навичок по використанню е – послуг.

Додаткову інформацію  про тренінг можна отримати на офіційному сайті ЦНАП  

















Немає коментарів:

Дописати коментар