місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

понеділок, 8 травня 2017 р.

БУДЬ СЛАВЕН, МЕРЕМОГИ ДЕНЬ!

4 травня, напередодні Дня перемоги над нацизмом для мешканців мікрорайонів  № 23 та 24 було влаштоване свято « Будь славен, Перемоги день!».

Громада мікрорайону зібралася на площі біля МЦКіД, що на Раківці, щоб згадати героїв – визволителів, вклонитися їх подвигу, згадати словами подяки тих, хто живий, і тих, хто загинув.

Вагомий внесок у проведення і організацію свята внесли і працівники бібліотеки – філії № 3. 


Бібліотекарі, одягнуті у військову форму, презентували книжкову виставку «Будь славен,Перемоги день!», на якій були представлені книги про війну та перемогу, а також видання 40 – 50 –х років минулого століття, які збереглися у фондах бібліотеки. 




Також бібліотека організувала фотозону, яка стала справжньою родзинкою свята.  Фотозона була облаштована атрибутами часів війни: солдатською пілоткою, кухлем, чайником, гасовою лампою, офіцерським планшетом, а також фотографіями воєнних років, які збереглися у домашніх архівах працівників та користувачів бібліотеки. Учасники свята залюбки фотографувалися з працівниками бібліотеки, а при бажанні мали змогу зробити фото, вдягнувшись у солдатську гімнастьорку та пілотку, які також надала бібліотека.






Мешканці мікрорайону, які були присутні на святі отримали масу позитивних емоцій та святковий настрій.

Відчути атмосферу, яка панувала на святі ви сможете переглянувши відео.




Немає коментарів:

Дописати коментар