місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 10 травня 2017 р.

УРОК ПАТРІОТИЗМУ

У травні українці відзначають низку свят, які покликані виховувати почуття патріотизму у молодого покоління. Це і День матері, і Всеукраїнський день вишиванки і ,безсумнівно, – День перемоги над нацизмом.
Саме з цього приводу 10 травня на урок патріотизму до бібліотеки – філії № 3 завітали учні  ЗОШ № 22 та користувачі бібліотеки.


А підготували захід спільно з бібліотекарями давні друзі нашої книгозбірні – студенти університету третього віку Крюківського району.
Ведуча заходу Яценко Ганна Василівна  розповіла учням про значення почуття патріотизму у житті кожного громадянина України,   учні висловлювали власні думки про поняття «патріотизм».
Далі мова пішла про найдорожчу людину у житті кожного – про матір. Присутні згадували пісні та поезії, які присвячені матері, читали власні вірші про маму.
Друга частина уроку патріотизму була присвячена Дню перемоги над нацизмом. Студенти університету  виконували пісні часів Другої світової війни, читали вірші про війну, а учні, в свою чергу, підготували розповіді та показували фотознімки своїх прадідів, які пройшли через горнило тієї жахливої війни.
 Такий символічний «зв*язок поколінь» неабияк сприяє патріотичному вихованню молоді.
Наприкінці заходу учасники заходу разом з організаторами стоячи заспівали пісню «Моя Україна».


Немає коментарів:

Дописати коментар