місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 16 січня 2014 р.

2014 - РІК ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

Відповідний Указ підписав Президент України з метою гідного відзначення 200 - річного ювілею Кобзаря, підтримки заходів із вивчення і популяризації його спадщини в Україні та за її межами. 

У рамках відзначення ювілею письменника, поета, громадського діяча, для популяризації кращих надбань його творчої спадщини, серед громади мікрорайону № 13 розпочато проведення низки заходів вечором - портретом "Хай вічно сяє Шевченкова весна". 

В історії кожного народу, серед її великих творців є люди, імена яких оповиті невмирущою любов*ю та славою. Таким самородком у українців є Тарас Шевченко, якому долею судилося стати "володарем в царстві духа", національним генієм і духовним  пророком, апостолом правди, заступником знедолених.

Громаду мікрорайону з початком Шевченківських днів привітав заступник голови Крюківського райвиконкому Поліщук О.П.



Завідуюча відділом обслуговування Кошельнікова О.О. та бібліотекар читального залу Михайленко Н.М. ознайомили присутніх з біографією та творчістю поета, вишили символічний рушник долі Тараса,  від   босоногого дитинства до останніх років у сирій петербурзькій майстерні. З цікавістю був переглянутий фільм про життя Тараса, послухали вірші поета, які актуальні і сьогодні.








Шевченко залишив нам свої неоціненні духовні надбання і світлу добру пам*ять про себе. Закінчилося життя генія і почалася доба безсмертя, слава і вічна пам*ть, яку пронесуть у своїх серцях живі і ще ненароджені земляки поета вУкраїні і в усьому світі...




Немає коментарів:

Дописати коментар