місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

суботу, 4 жовтня 2014 р.

СПИНИЛАСЬ ОСІНЬ НА ПОРОЗІ

1 жовтня у бібліотеці – філії  № 3 з нагоди Дня людей похилого віку було проведено калейдоскоп рекомендацій « Я на пенсії не нудьгую – час даремно не марную».  У гості до бібліотеки завітали люди похилого віку, але з активною життєвою позицією, які не хочуть засиджуватися вдома.  Цей захід вирішено було провести у вигляді конкурсу.
Серед присутніх жінок було обрано 5 конкурсанток, які приймали участь у запропонованих конкурсах :
1-й конкурс -візитна картка – у цьому конкурсі учасниці мали представити себе, надати короткі відомості про себе,про свої улюблені заняття, хобі.
2 – й конкурс – «Добра господиня», на якому господарки презентували страви, які найкраще їм вдаються. Вони надавали рецепти своїх вишуканих страв: тістечка, вареники, консервування. Журі мало змогу скуштувати і оцінити приготовані страви.
3-й конкурс «Моє хобі»
Цей конкурс найбільш повно розкрив таланти конкурсанток, які мають безліч різноманітних захоплень. Вони в*яжуть, вишивають, вирощують чудові квіти, співають пісні, декламують вірші, вигадують онукам захоплюючі казки.
Всі учасниці заходу отримали заохочувальні призи, бо переможця визначити було дуже важко. Ці симпатичні, енергійні, життєрадісні жінки , які не цураються ніякої роботи отримали задоволення від спілкування, отримали одна від одної багато корисних порад.
Учасниці масового заходу взяли участь у організаціі книжкової виставки – поради «Спинилась осінь на порозі», особливо її розділу «Я і мої рятівні сотки». Вони  представили на виставці урожай, вирощений на своїх городніх ділянках, поділилися секретами городництва.  Книжки, представлені на виставці підкажуть як вироститит чудовий урожай. 
Присутні на заході не помітили, як сплинув час, який вони провели цікаво і корисно.







Немає коментарів:

Дописати коментар