місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 4 лютого 2016 р.

2016 РІК - РІК АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Згідно Указу Президента Петра Порошенка, 2016 рік пройде під егідою англійської мови. Президент нашої країни, навів деякі факти щодо того, що Україна знаходиться серед країн з одним з найнижчих рівнів знання англійської мови, що є суттєвим бар’єром для жителів нашої країни в переорієнтуванні на цінності західного світу. 

Знання англійської мови в сучасному світі є своєрідним вікном у світ. Хочете вільно спілкуватися англійською? Найти роботу або навчатися за кордоном? А можливо Ви мрієте прочитати класиків світової літератури мовою оригіналу? Тоді ми радимо - вивчайте англійську мову! 

Ознайомится з творчим надбання клисиків англійської літератури Вам допоможе книжкова виставка, яка діє у відділі абонемнету " Світи анлійської літератури".  На виставці представлені як учбові, довідкові видання, словники, самовчителі, розмовники, так і художні твори класиків англійської літератури. 







 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар