місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

понеділок, 8 лютого 2016 р.

ТУМАН КОХАННЯ НІЖНО ТАНЕ

14 лютого у багатьох країнах світу вважають Днем усіх закоханих. Масово День святого Валентина відзначають з ХIII століття в Західній Європі, з 1777 року — в США, а в країнах СНД — з 90-их років минулого століття. В Україні воно теж стало одним із улюблених свят.

Гарні традиції ніхто не нав’язує, вони поширюються ніби самі собою. День святого Валентина полюбився в Україні, і не тільки молоді. Із задоволенням грають у цю своєрідну гру, даруючи «валентинки» один одному, і малі дітлахи, і деякі поважні дядечки й тітоньки. Українці - народ з теплим серцем. І нехай кажуть, що це свято для нас чуже, та коли мова йде про кохання, хіба мають значення такі аргументи?

Бібліотекарям нашої філії також до вподоби це світле та добре свято - свято любові. Тому напередодні Дня святого Валентина вони підготували виставку - вернісаж "Туман любові ніжно тане". Переглянувши виставку кожен дізнається про "справи сердечні" таких відомих людей як Тарас Шевченко, Григорій Сковорода, Іван Франко, Павло Тичина, та зануриться у чарівний світ інтимної лірики поетів.















Немає коментарів:

Дописати коментар