місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 18 лютого 2016 р.

День Героїв Небесної сотні

 20 лютого, в Україні відзначають День Героїв Небесної сотні. Цей день ми відзначаємо на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
 Ким були ці люди? До чого вони прагнули ? Вони не були,  ні екстремістами, ні терористами, ні фашистами. Звичайні люди, мирні громадяни, які вийшли, на так званий Євромайдан, щоб відстояти своє право на мрію. Учителі  та студенти, підприємці та журналісти, вчені та академіки, художники та музиканти, громадські діячі та прості робітники. Люди, які жили у різних куточках України. Такі здавалося б різні… Але – ні! Вони були схожими між собою. Дуже схожими! Схожими серцями, у яких , на перекір безвір’ю, безнадії та ненависті , що нав’язуються нам духом цього світу, жили віра , надія та любов. Віра – у перемогу добра над злом, правди – над неправдою та кривдою. Надія – на краще майбутнє для своєї країни, своїх дітей. Любов – до України, справжніми синами якої вони були , є і будуть.

На відзначення вікопомних подій листопада 2013-го - лютого 2014-го у бібліотеці - філії № 3 18 лютого організовано виставку - репортаж "СТОРІНКАМИ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ", де представлені фотодокументи, публікації  про Майдан і Героїв Небесної сотні, які друкувалися на сторінках періодичних видань.


День Героїв Небесної Сотні - це свято мужності українського народу, це день свободи та рівноправ'я, день боротьби за краще майбутнє!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар