місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 19 лютого 2014 р.

ЗУСТРІЧ ПОКОЛІНЬ В БІБЛІОТЕЦІ


19 лютого у затишній залі бібліотеки-філії №3 зібралися на зустріч поколінь учні ПТУ №6, Рада ветеранів мікрорайону, учасник Афганської війни полковник Брусилов Віктор Іванович, члени клубу юних десантників і миротворців «Гвардія», щоб засвідчити повагу всім, хто носив і носить військову форму, а також тим, хто її незабаром тільки вдягне.
Зустріч поколінь «Ветерани-Молодь-Майбутнє» була присвячена Дню захисника Вітчизни. 23 лютого-визначна дата для всіх чоловіків, хто колись мав честь носити погони і військову форму, а також – для всіх жінок, які з тривогою і гордістю чекали на повернення з лав Збройних сил своїх синів, братів, коханих. Ми виросли з цим святом, дорослішали й мужніли, беручи за приклад історію свого народу та його найкращих представників. Попри зміну часів і політичних систем, нині 23 лютого, як і десятиліття тому, асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині.
Захід підготувала та провела провідний бібліотекар юнацького абонементу Яблуновська Вікторія Володимирівна.
Перед присутніми зі спогадами про своє повоєнне дитинство виступила член ради ветеранів дитина війни Кузякіна Надія Петрівна. Воїн-інтернаціоналіст полковник Брусилов Віктор Іванович свій виступ доповнив змістовним відеофільмом про свої солдатські будні та бойових друзів.
У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей - дійсних патріотів своєї країни, святим обов’язком кожного громадянина. Ідуть у запас ветерани, їхні місця займають молоді солдати і офіцери. Від молоді виступив віце-сержант, командир учбового взводу клубу юних десантників «Гвардія» Костянтин Герцен, який розповів про діяльність цього клубу та відповів на запитання щодо вступу до лав десантників.
На зустрічі присутні пройнялися почуттям гідності та поваги до героїчного минулого своєї Батьківщини і тих, хто був її захисником. Захід закінчився хвилиною мовчання на знак пошани тих, хто загинув на фронтах усіх воєн.






Немає коментарів:

Дописати коментар