місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 17 квітня 2014 р.

БАРВИ ВЕЛИКОДНЯ


                                                                 

20 квітня всі християни відзначатимуть найсвітліше всвято - Великдень. У цей день Ісус Христос, що помер на хресті заради спасіння всіх сущих у цьому світі, воскрес із мертвих.  Христос Воскрес ! - співають ангели на небі. Воістину Воскрес ! - відповідають люди на землі. У ці пасхальні дні серця наші радіють, кожен відчуває , як воскресає, повертається до нового життя його душа.

До цієї дати для користувачів бібліотеки організований перегляд літератури "Свято чистої краси", де представлена література про Біблійне трактування Воскресіння Христа, народні традиції святкування, зібрані кращі рецепти приготування традиційних Великодніх страв, випікання пасок: борошняних і сирних. Бібліотекарі впродовж дня проводили бесіди біля перегляду. 



То ж вітаємо всіх зі Світлим Христовим Воскресінням! Нехай Господь благословить кожного добрим здоров*ям, успіхом у благих починаннях і миром! Бажаємо гарних свят і смачної паски! Христос Воскрес!                                                                                                                                                                                                                             


Немає коментарів:

Дописати коментар