місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 24 квітня 2014 р.

Твоя любов велика і тривала

                                            Вільям Шекспір - 450 років  

   З нагоди 450-ти річного ювілею видатного письменника славетної доби Відродження Вільяма Шекспіра, у бібліотеці організована виставка шедеврів "Твоя любов велика і тривала". Таким чином працівники бібліотеки вирішили нагадати користувачам ,що незважаючи на те,що минуло 450 років ,твори Шекспіра не припали пилом історії, його п*єси з аншлагом йдуть у театрах усіх країн світу. Кожен із нас може віднайти у творах Шеспіра моральне оновлення й щастя, якщо лише вміє володіти тим дорогоцінним ключем ,який відкриє таємничі двері цієї скарбниці.

Що тільки не казали про Шекспіра! Він ніхто. Безграмотний ледащо. Веселий приятель компанії Фальсфата. Настирливий прихильник якоїсь Смаглявої леді з передмістя. Комедіант. Король... Так, він був королем! Король поезії , король театру. В історії людства знайдеться небагато рівних йому. Творчість Шекспіра - дорогоцінний діамант у короні не тільки англійської, а й усієї світової літератури. 








Кожен, хто ознайомився з виставкою, проникся історичним колоритом тієї далекої епохи, глибше зрозумів свою особистість, сучасний світ і себе в цьому світі.

Немає коментарів:

Дописати коментар