місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 24 квітня 2014 р.

ЗАГРАВА НАД ПРИПЯТТЮ


Чорнобиль... Зараз це слово знає увесь світ. Чорнобиль - це мука і трагедія, це подвиг, безсилля, це пам*ять, це наш нестерпний біль. Цей біль відгукнувся в серці мільйонів людей. Наша країна вперше відчула на собі таку грізну силу , як атомна енергія, що вийшла з-під контролю. Минуло 28 років, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, він буде завжди об*єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією. Уже давно віддзвеніли чорнобильські звони, але ми завжди пам*ятатимемо тих, хто пішов у вогонь!

З нагоди відзначення  28 -річниці Чорнобильської трагедії   до уваги користувачів бібліотеки була запропонована книжкова  виставка - набат "Заграва над Припяттю". Метою виставки стало виховання екологічної культури, згадати історію аварії, сприймати чужу біду, як свою власну, виховувати почуття поваги й гідності до трагічних сторінок історії України.








Немає коментарів:

Дописати коментар