місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 24 грудня 2014 р.

ПЛЕТИВО ЗИМОВИХ СВЯТ



      ШАНОВНІ КОЛЕГИ ТА ЧИТАЧІ!


                                                                           Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим.Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть нашій країні,Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаємо, щоб у Новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Віримо, що у Новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. 


Зичимо здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди.

 Щиро бажаємо радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні хай назавжди наповнює Ваші серця!
У ці передсвяткові дні відвідувачів бібліотеки у відділі абонементу привітно зустрічає ошатно прикрашена красуня – ялинка, яка створює святкову атмосферу і сповіщає про приближення Новорічних свят. З привітаннями до бібліотеки завітали Дід Мороз та Снігуронька,у вирі чарівних сніжинок.


А в читальному залі всі охочі можуть ознайомитися з переглядом «Плетиво зимових свят», на якому представлена література про традиції святкування Нового року ,Різдва, Водохрещі на Україні, та в інших країнах світу. Господині знайдуть рецепти як традиційних, так і нових страв до святкового столу, а непосидюча малеча знайде тексти колядок та щедрівок



                               Вітер віє, сніг кружляє, 

                         Новорічна ніч минає,

                         І чекає нас за рогом 

                         Довжиною в рік дорога. 

                         Разом нам цей шлях долати,

                         Разом жити, працювати...

                         Хай же збудуться все мрії,

                         Побажання та надії!


До уваги колег - назва виставки













Немає коментарів:

Дописати коментар