місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 7 травня 2015 р.

Бібліотека - філія № 3 на протязі багатьох років тісно співпрацює з Кременчуцьким професійно - технічним училищем № 6 ім. М. Новохатька.

Сьогодні в Україні лише декілька професійно-технічних навчальних закладів мають майже вікову історію. До таких належить і професійно-технічне училище № 6 м. Кременчука. Навчальний заклад було створено  6 травня 1921 року на базі Крюківських вагоноремонтних майстерень, як ремесляне  училище № 6 (РУ-6), з терміном навчання  2 роки. Училище здійснювало підготовку ковалів, слюсарів механоскладальних робіт, теслярів.  Воно розпочало бiографiю з простої майстернi, що була розмiщена в старому списаному вагонi. Всього 30 учнiв налiчував перший учнiвський загiн.  Нинi в училищi навчається бiльше 300 учнiв.
Завдяки чудово згуртованому колективу зi стiн закладу щороку виходять квалiфiкованi електрогазозварники, слюсарi, верстатники, садоводи-озеленювачi, конторські службовці. 
Учні училища є активними відвідувачами бібліотеки- вони читають художню літературу, у затишному читальному залі готуються до уроків та іспитів, користуються мережею Інтернет, приймають участь у підготовці та проведенні масових заходів бібліотеки.
Готують в училищі і декораторів приміщень, флористів. Роботи студентів представлені на виставці, яка організована у бібліотеці. Виставка привертає увагу своєю яскравістю, самобутністю робіт, вражає майстерністю учнів.

 

Навчальний заклад запрошує на навчання всіх, хто бажає здобути професію, та бути затребуваним на ринку праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар