місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 7 травня 2015 р.

ВАЛЬС ПЕРЕМОГИ

Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр. Не щезне з пам’яті людської, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над нацизмом. Можна по-різному ставитися до тієї страшної  війни, по-різному її називати, але ні в якому разі не можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших.

5 травня 2015 року на площі перед МЦКіД відбулося  вуличне свято  «Вальс Перемоги», який працівники бібліотеки – філії №3 присвячують  70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі  та Дню пам’яті та примирення. Захід пройшов при підтримці ЗМІ, громадської організації "Я люблю Кременчук", її голови Андрія Редькіна, учнів шкіл, громадськості мікрорайону. 



О 14 годині на мікрорайоні  почали  звучати мелодії вальсів воєнних років. Воєнний вальс, у якому закружляли  школярі, ветерани, прості перехожі, всі - від мала до велика . Учасником свята міг стати кожен бажаючий!  Від малого до старого вальсували на вуличному майданчику, і тим самим ніби поринули у спогади про героїчну та водночас трагічної епоху. 



Особливу атмосферу створювала пара Мілана Гигор*єва та Гліб Дереєнко, які професійно кружляли під звуки вальсу.  


Такий захід пройшов вперше і дуже сподобався мешканцям мікрорайону, які не проти аби і наступного року до 9 травня знову станцювати вальси Перемоги.

Пропонуємо до перегляду відео зі свята.


Також до Дня Перемоги у відділі абонементу представлена книжкова виставка.






Немає коментарів:

Дописати коментар