місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 13 травня 2015 р.

ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.
 Рішення щодо відзначення 9 травня Дня Європи в Європейському Союзі було прийнято у 1985році на Саміті Ради ЄС у Мілані.
Відзначення Дня Європи в Україніце важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи
На сьогодні одним з основних напрямків зовнішньої політики України та Запорізької області, зокрема, є європейська інтеграція. З травня 2003 року в нашій державі започатковано традицію святкування Дня Європи, який безперечно став символом єднання географічної Європи. Відзначення Дня Європи  надає нам змогу ще раз наочно переконатися у тому, що українське та європейське суспільство тісно пов’язане між собою не лише географічно, а й у історичному та духовному сенсі.
Щорічно до відзначення цього дня залучається і наша бібліотека. 
У читальному залі бібліотеки організована книжкова виставка "ЄВРОПА НА ТВОЇЙ ДОЛОНІ", де представлені видання про історію створення ЄС, про стан справ у країнах Євросоюзу, про перспективи вступу України до Європейської спільноти.







Немає коментарів:

Дописати коментар