місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

вівторок, 19 лютого 2019 р.

21 лютого - Міжнародний день рідної мови

До міжнародного Дня рідної мови літературна зустріч
«Жити, щоб любити».
   Без своєї мови, своєї самобутньої культури немає народу. Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято досить молоде. Воно було запроваджено у листопаді 1999 року згідно тридцятої сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності. Мова — це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат еволюції кожного етносу.
     Напередодні Міжнародного Дня рідної мови у бібліотеці відбулася літературна зустріч  кременчуцької літераторки,членом літературної спілки літераторів « Славутич» Людмилою Снітко з учнями РЦПТО №1.
      Учні із задоволенням слухали мелодійні поезії проникнені душевним болем і любовю  на вічні теми,в яких головними героями виступають батьківщина, рідна земля і ті люди, що живуть на ній.
      Із зацікавленістю слухачі прослухали оповідання Людмили Снітко, які складалися із 55 слів. Літераторка ознайомила також із своїм оповіданням про добро, яке увійшло в «Книгу добра». "Книга добра" унікальна як за виконанням, так і за наповненням. Вона містить 50 реальних історій про добро у різних його проявах. Писали історії українці, при чому конкуренція була велика. 50 робіт потрібно було обрати з понад трьох тисяч історій, одне з яких було оповідання Людмили Снітко.
Учні задавали безліч запитань, на які отримали змістовні відповіді.
  В кінці заходу всі присутні переглянули тематичну викладку літератури по темі заходу, та зробили фото на згадку про зустріч.








1 коментар:

  1. Use this diet hack to drop 2 lb of fat in just 8 hours

    More than 160,000 men and women are losing weight with a easy and SECRET "liquids hack" to lose 1-2lbs each and every night as they sleep.

    It's scientific and it works on anybody.

    Here's how you can do it yourself:

    1) Hold a glass and fill it half full

    2) Now follow this amazing hack

    so you'll be 1-2lbs thinner the next day!

    ВідповістиВидалити