місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 14 лютого 2019 р.

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДАРУВАННЯ КНИГ

«Дарунки вдячних читачів»
Бібліотека  дякує всім своїм користувачам за подаровані книги. Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги. Це одне з наймолодших свят в календарі, його святкують з 2012 року. У цей день, зазвичай, прийнято дарувати книжки один одному та членам родини, залишати книжки в людних місцях, надавати знижки в книгарнях, організовувати волонтерські кампанії зі збирання книжок, жертвувати твори друку бібліотекам.
Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.
  В цей день наша бібліотека поповнила свої фонди такими подарованими книгами.
Приєднуйтесь до акції!
Не залишайтесь байдужими!
Добрі справи робити приємно!
Щиро вдячні за подарунки!


Немає коментарів:

Дописати коментар