місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 18 грудня 2013 р.




ПОСЛІДОВНИЦЯ

 ВЕЛИКОГО

КОБЗАРЯ


ДО 180 –РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ МАРКО ВОВЧКА




До 180-річчя  від дня народження класика української літератури Марко Вовчка у бібліотеці –філії №3 для користувачів було організоване літературне панно «Послідовниця великого Кобзаря». Мета заходу -  формування потягу до української класики, художньої книжки, до читання взагалі, до спілкування з прекрасним.
В історії української літератури важко знайти письменника, творчий шлях якого був би настільки своєрідним, як шлях Марко Вовчка. На заході бібліотекарі знайомили користувачів з життєвим шляхом та творчою спадщиною письменниці. Спадщина Марка Вовчка - «Народні оповідання», повісті «Інститутка», «Три долі», «Павло Чорнокрил», «Гайдамаки» та інші про становище народних мас, присвячені селянам-кріпакам.
Творчий спадок Марко Вовчок займає значне місце в українській та російській літературі. У цьому році відзначається 155 років з дня виходу книги Марко Вовчка «Народні оповідання».
На заході користувачі ознайомились з самобутнім автором, способом його мислення, з цікавими творами.




Немає коментарів:

Дописати коментар