місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

вівторок, 3 грудня 2013 р.

                                Хай    милосердними   ми  будемо

3 грудня у всьому світі відзначається Міжнародний день інвалідів. Від того, як суспільство відноситься до людей, яким  по тим чи іншим причинам важко або неможливо самостійно потурбуватися про себе, залежить рівень цивілізації суспільства . Тож цей день не свято, а скоріше нагода привернути увагу здорової частини суспільства  до проблем людей з обмеженими фізичними можливостями. 

У цей день осторонь не залишилася і наша бібліотека. У читальному залі бібліотеки - філії було проведено інформ - досьє "ХАЙ МИЛОСЕРДНИМИ МИ БУДЕМО". На захід було запрошено  як людей з обмеженими можливостями, які є читачами бібліотеки, так і мешканців мікрорайону № 13. Для них був організований перегляд "РЕАБІЛІТАЦІЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ІНФОРМАЦІЇ", на якому представлені закони, статті з періодичних видань , щодо соціальної, фізичної реабілітації інвалідів. Провідний бібліотекар Амшеннікова Н.А. говорила з присутніми про необхідність інтеграції неповноспроможних у активне громадське життя, політичну та економічну діяльність, культурне середовище. Завідуюча відділом обслуговування Кошельнікова О.О. провела бесіду біля перегляду літератури. Потім усі бажаючі у рамках "Соціального офісу", який діє у бібліотеці більше року, мали змогу отримати скайп - консультації спеціалістів Крюківського територіального центру по обслуговуванню інвалідів. 

Готуючи та проводячи цей захід ми намагалися привернути увагу громади до тих, хто має обмежені можливості, допомогти їм створити належні умови життя, пам*ятати, про те,що цим людям потрібна увага та піклування не тільки у цей грудневий день, а постійно. 










1 коментар:

  1. Я з Сполучених Штатів, мій чоловік розлучився з нами 3 роки тому без жодної причини, я зробив усе, що міг, щоб його отримати, але не працював, поки я не зустрівся з Dr.Agbazara AGBAZARA TEMPLE в інтернеті, який допоміг мені передати повторно, Заклинання союзу і протягом 24 годин мій чоловік повернувся до мене, вибачившись. Завдяки Dr.agbazara. Зверніться до цього великого заклинателя за вашими стосунками чи шлюбними проблемами на:

    ( agbazara@gmail.com ) АБО виклик і WHATSAPP: +2348104102662.

    ВідповістиВидалити