місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

четвер, 5 грудня 2013 р.

"ТРЕБА НЕ БОЯТИСЯ, ТРЕБА ЗНАТИ!"

Поріг ХХІ століття людство переступило з низкою жахливих хвороб. Особливо небезпечні ВІЛ та його кінцева стадія СНІД. У всьому світі на початку грудня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія. Згадують і оплакують тих, хто помер. або смертельно хворий, говорять про профілактику і запобігання захворювання. 

Наша бібліотека постійно займається популяризацією  питань здорового способу життя, профілактикою шкідливих звичок серед молоді. Так, і цього року, 5 грудня, у бібліотеці спільно з Центром соціальних служб для дітей, сім*ї та молоді до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом був проведений захід - Розгляд проблемних ситуацій "ТРЕБА НЕ БОЯТИСЯ, ТРЕБА ЗНАТИ!" Підготувала захід провідний бібліотекар юнацького абонементу   Яблуновська В.В..

Інформація, яку отримали учасники заходу від спеціаліста ЦСССДМ Самчишиної Т.М., подавалася жваво, в легкій формі, що спонукало присутніх учнів ПТУ № 6 до активного діалогу. Підлітки аналізували різні ситуації, разом обговорювали шляхи зараження вірусом імунодефіциту, говорили про профілактику захворювання. Для присутніх була організована виставка - проблема"СНІД: НАОДИНЦІ БИТВУ НЕ ВИГРАТИ"Видання , представлені на виставці інформують про проблеми ВІЛ - СНІД, наркоманії, про трагічні долі людей, які зіштовхнулися з цими проблемами. Наприкінці заходу до перегляду був запропонований фільм "Щоденник Насті". 










Немає коментарів:

Дописати коментар