місія

Місія бібліотеки - бути справжнім інформаційним та культурним центром у мікрорайоні, популяризувати знання, забезпечувати дозвілля мешканців .

середу, 25 грудня 2013 р.

ЧАС ВЕСЕЛИТИСЬ, РАДІТИ НАМ ЧАС!

З Новим роком! Наближається час, коли в душі у кожного оживає казка, та давня - давня, коли всі були маленькими і чекали на Діда Мороза. Чекали з таким трепетом і надією, що довго не могли заснути, а сподівалися хоч краєчком ока побачити його, сказати йому добре слово за подарунки, які на ранок обов*язково будуть під зеленою пахучою ялинкою...

Проходять роки, а та давня казка залишається з нами на все життя. І,будучи вже дорослими, ми так само чекаємо новорічного дива, яке повинно статися в цю чарівну і казкову ніч. Так добре, коли це диво все ж стається. Хоч на одну мить свято Нового року повертає нас у чарівну казку, повертає в пору дитинства і юності, до тих дивних і неповторних хвилин щастя, яке ми вже колись відчували. То ж нехай у кожного буде Новий рік щасливим і радісним, наповнений по самі вінця щастям,  добром, успіхом, удачею!

25 грудня у бібліотеці разом з аматорами художньої самодіяльності від міського Центру культури та дозвілля був проведений новорічний чародій - вечір. Усіх присутніх вітали казкові герої. Бібліотекарі познайомили учасників заходу з українськими традиціями святкування Нового року та Різдва. Була презентована книжкова виставка "Різдвяна зіронька засяяла! ", на якій представлена яскрава література про святкування зимових свят. Всі бажаючі взяли участь у новорічних вікторинах, веселих іграх. Святковий вечір передвіщав собою дійство повне радості, сміху та подарунків. Наприкінці учасники обмінялися новорічними привітаннями та побажаннями. 









Тож, ще раз бажаємо всім чарівних свят та до зустрічі в Нового році!


Немає коментарів:

Дописати коментар